Sälj dina silversmycken, silverbestick och silvermynt

Sälj ditt silver till våra skickliga värderare. Vi köper silver i olika kvaliteter, skick, vikt, renhetsgrad och stämplar. Till oss kan du sälja allt från silversmycken, silverbestick till silvermynt och andra föremål i silver. För att få reda på vad ditt silver är värt kan du få en fri värdering antingen online eller genom att boka tid på något av våra kontor runtom i landet. Ring oss för att boka tid.

Få värdering av oss – så går det till

  • Till att börja med inleder vi alltid med vår fria värdering, där du har möjlighet att ge oss information om det silver du har.
  • När du bestämt dig för att sälja ditt silver via oss gör vi en bedömning om ditt silver passar att ha med till försäljning på vår nästkommande auktion. Vi skickar då ett meddelande till dig att du kan skicka objektet eller objekten.
  • Skicka ditt silver i en försäkrad eller rekommenderad försändelse till oss, alternativt skicka in det personligen på något av våra fysiska kontor som finns utspridda runtom i landet.
  • Funderar du på att sälja ditt silver och har frågor till oss? Tveka inte att höra av dig till oss.

sälja-silver-silvermynt

Bra att känna till när du ska sälja ditt silver

  • Vi tar emot inlämningar av silver löpande. Däremot har vi ett inlämningsstopp på cirka två månader före respektive auktion.
  • Provision utgör 20 procent inklusive moms. Givetvis kan vi förhandla om lägre provision vid mycket dyra objekt.
  • Minsta utrop per singelutrop är 300 kronor, per samlingar och lådor är 500 kronor på internationella auktioner, 500 kronor respektive 1000 kronor på mynt- samt kvalitetsauktioner.

Läs gärna mer om hur det går till att sälja silver via våra auktioner.

Ett urval av våra kunder som sålt silver via oss

Vi är stolta över att ha nöjda kunder som sålt sitt silver via oss. Här kan du läsa några av våra kunders recensioner!

Mycket seriös, trygg och säker firma!

Carl-Axel Y.

Absolut Sveriges största och bästa auktionshus i mitt tycke.

Hans-Ove A.

Omfattande och breda kunskaper.

Ulla L.